Nieuws

Op zaterdag 20 april staan wij op de Ambachtsmarkt in Den Hoorn!

Do 7 maart 2024

Op de Ambachtsmarkt in Den Hoorn vind je allerlei lokale ambachtslieden met unieke creaties. De markt is van 10:00 uur tot 16:00 uur en iedereen is welkom. Zien we jou daar?!

Ambachtsmarkt - voorjaars editie
20 april van 10:00 - 16:00 uur
Lotsweg 10, Den Hoorn

——————————-——————————-——————————————————

Zie, voel en pas onze tassen in de winkel!

Vr 23 feb 2024

Onze tassen zijn nu ook te bewonderen in een fysieke winkel in Delft! Hier kun je een aantal van onze tassen zien, voelen, passen.. en gelijk mee naar huis nemen als de tas je bevalt. De tassen hangen in De Lakbak. Je vindt de ingang van De Lakbak aan het Rietveld, om de hoek van Steen Papier Schaar.

De Lakbak
Verwerswijk 2
2611 NH, Delft
www.delakbak.nl

Flore.bags tassen hangen in de De Lakbak in Delft

——————————-——————————-——————————————————

Onze stappen naar een duurzame samenwerking


Vr 22 april 2022

Wij zijn altijd bezig met een zo duurzaam mogelijke manier van ondernemen. Zo hergebruiken we sluitingen, hengsels of knopen van oude tassen, snijden we het leer uit banken die op het punt staan om naar het grofvuil te gaan of halen we oude gordijnen uit hun rails en verwerken ze in onze tassen. Daarnaast gebruiken we geen plastic in onze verpakking, bieden we een duurzame verzending via Homerr aan en zoeken we samenwerkingen op met andere (lokale) partijen die net als wij bezig zijn met duurzaamheid.

Een van deze partijen is De Burgemeesters. Ook zij zijn zich bewust van de impact op onze leefomgeving, klimaat en milieu. Met hun Oranjekoorts festival op Koningsnacht zetten zij stappen naar het verduurzamen van afvalstromen, energie, transport & food.

Op naar een mooie samenwerking: van de spandoeken van Oranjekoorts festival maken wij 10 limited edition Flore.bags die worden verloot!

Flore.bags maakt tassen van spandoeken Oranjekoorts festival Delft van de Burgemeesters